Componist des Vaderlands Martin Fondse neemt afscheid en geeft het stokje door

Componist des Vaderlands Martin Fondse neemt afscheid en geeft het stokje door

Componist des Vaderlands Martin Fondse neemt op donderdag 21 december afscheid. Het wordt een unieke avond in TivoliVredenburg waar de huidige én de nieuwe Componist des Vaderlands het podium delen. Naast de twee componisten zijn er musici die Martin inspireren en met wie hij graag het podium deelt. Waaronder het gehele Martin Fondse Voice Orchestra, Trygve Seim (tenorsax / sopranino), Konstantyn Napolov (slagwerk) en Jawa Manla (ud). 

Er klinkt muziek die Martin de afgelopen twee jaar maakte als Componist des Vaderlands. Zoals All Together Now, bedoeld om alle provincies van het land en alle mensen te verbinden met elkaar. Delen van de muzikale suite Faces of Water, Diamonds en Neo Roots zullen ook niet ontbreken. Ontdek naast de bestaande composities op deze avond een wereldpremière speciaal geschreven voor nieuwe instrumenten ontworpen door Rob van den Broek.  

Ander groot nieuws deze avond: de nieuwe Componist des Vaderlands voor de komende jaren wordt bekend gemaakt. Bekijk het hele programma en haal je tickets via de link.