Compilatie première All Together Now op het CityProms Festival

Compilatie première All Together Now op het CityProms Festival

Op 26 juni 2022 ging de compositie All Together Now van Componist des Vaderlands Martin Fondse in première op het CityProms Festival in Leeuwarden. 

Bekijk hier de video en proef de sfeer van de voorbereiding en uitvoering op dit festival!

Video: Udo Prinsen 

All Together Now is een eigentijdse compositie van een uur met een mix van stijlen, genres en kleuren. Met de compositie, die bij de verschillende opvoeringen door het land steeds een andere verschijningsvorm krijgt, wil Martin Fondse mensen samenbrengen en laten horen dat hedendaagse muziek inclusief is, voor iedereen in de samenleving toegankelijk.

De komende twee jaar reist Martin Fondse met de compositie All Together Now door het land en laat hij het vier keer uitvoeren, in het noorden, zuiden, westen en midden van Nederland.

In de tweede helft van 2022 volgt het zuiden van het land – Noord Brabant, Limburg en Gelderland – waar bij de uitvoering de focus komt te liggen op hedendaags nieuw werk. In 2023 volgen het westen van het land (Zeeland, Zuid en Noord Holland) met de focus op jazz en midden Nederland (Flevoland, Overijssel en Utrecht) met muziek uit alle hoeken van de wereld.