Anne-Maartje bij het Oranjewoud Festival

Anne-Maartje bij het Oranjewoud Festival

Op Oranjewoud Festival beleef je de kracht van muziek in de natuur. Het festival vindt plaats van 30 mei tot en met 2 juni in het Parklandschap Oranjewoud bij Heerenveen (Friesland). Op donderdag 30 en vrijdag 31 mei verandert het festival in een klaslokaal. Kinderen van 12 basisscholen komen die dagen naar Oranjewoud om een programma vol workshops te volgen. Ze werken gezamenlijk aan een mini-opera die wordt gespeeld als voorprogramma van het eindconcert van de workshopdag.

Onze Componist des Vaderlands Anne-Maartje Lemereis is al zes jaar betrokken bij het festival. Ze begon er als workshopleider en geeft nu samen met Remy Alexander vorm aan het familieprogramma. Uiteraard is Anne-Maartje ook op het festivalterrein te vinden. Zo is ze workshopleider bij het Festival als Klaslokaal, doet ze op zaterdag en zondag de dagopening en dagsluiting, en geeft ze op zaterdagmiddag de workshop ‘Lief publiek’.

Wil je meedoen aan de workshop ‘Lief publiek’ van Anne-Maartje? Dat kan! Het is een interactieve workshop, of is het geen workshop? Misschien is het wel een voorstelling, of een concert… Het publiek bepaalt wat het is! Op het podium hangt een envelop met alle informatie. Spannend! Voor deze workshop kun je je eigen instrument meenemen, maar er zijn ook instrumenten aanwezig.

Nieuwsgierig naar het hele programma? Volg dan deze link, hier kun je ook je tickets halen.