« Alle artikelen

VincentVanAmsterdam_600x375-320×200

Call for Compositie
Het Grachtenfestival en Gaudeamus Muziekweek slaan de handen in een voor een call voor composities. Componisten tussen de 10 en 35 jaar, wonend of studerend in Nederland zijn uitgenodigd een nieuw werk te schrijven voor solo accordeon.

Schrijf voor Vincent
Het Grachtenfestival en Gaudeamus Muziekweek nodigen jonge componisten uit een nieuwe compositie te schrijven voor de talentvolle accordeonist Vincent van Amsterdam (1989). Stuur een compositieschets voor solo accordeon met een maximale lengte van één minuut naar martijn@muziekweek.nl. Zij ontvangen graag bladmuziek/PDF én een midi-file. Uit de inzendingen wordt een eerste selectie gemaakt voor de Reading Sessions. Tijdens de ‘sessions’ worden alle geselecteerde schetsen gespeeld en heb je de kans te werken met Vincent.

En dan?
Ziet Vincent potentie in hetgeen je geschreven hebt? Is er een klik? Dan krijg je de kans je compositie af te maken en beleeft jouw werk tijdens het Grachtenfestival z’n première, met een tweede uitvoering tijdens de Gaudeamus Muziekweek 2016!

Meer info via Gaudeamus Muziekweek.

 

Bron: Gaudeamus Muziekweek

foto: Jeroen van Zijp