20/11 Brendan Faegre: Music for Bars

Brendan Faegre: Music for Bars

met Slagwerk Den Haag en Poetic Disasters Club

Muziek, dans, compositie, improvisatie én publieksinteractie: het zijn de ingrediënten van Music for Bars, een flash-mob performance. Music for Bars is een project van SDH en de Poetic Disasters Club, de young talent pool van dansgezelschap Club Guy & Roni. Met muziek van Aphex Twin, Dawn of Midi, maar ook van Nederlandse componisten Louis Andriessen en Brendan Faegre.

Over Brendan Faegre
Componist, drummer en bandleider Brendan Faegre (1985, Portland, USA) maakt muziek die de tradities waarin hij werd gevormd verenigt: Jazz en rock drums, Hindoestaanse klassieke muziek en hedendaagse muziek.

Over Slagwerk Den Haag
Slagwerk Den Haag is gefascineerd door alles wat te maken heeft met geluid, puls en materialen als klankbron. Ze noemen zich podiumbespelers én multi-inzetbare (co)creators. Als uitvoerders spelen ze in elke denkbare setting. Op traditionele instrumentenarsenaal, maar ook op porselein, paardenkaken, glas of 3D-geprinte instrumenten. Ze werken samen met kunstenaars en makers van nu. In hun projecten reflecteren ze op de nieuwste ontwikkelingen en willen ze een bijdrage leveren aan de speurtocht naar het onontdekte.

Over Poetic Disasters Club
De nieuwste dansgroep van Club Guy & Roni bestaat uit binnenkort / recentelijk afgestudeerde dans professionals die gewaagd en ‘in your face’ dansen. Het repertoire bestaat uit werk van Guy Weizman/Roni Haver en van dansers die aan de Club verbonden zijn, zoals Edan Gorlicki.

Wie:
Slagwerk Den Haag – Jonathan Bonny, Joey Marijs, Vitaly Medvedev
Dansers – Agnese Fiocchi, Tatiana Matveeva, Sonia Zwolska
Concept – Brendan Faegre
Advies dans – Roni Haver
Advies muziek – Fedor Teunisse

Wanneer: Zondag 20 november om 15:00 uur
Waar: in Café NiXenMeeR in Enschede

Bron en meer info