27/11 Corrie van Binsbergen – Wij weten wie wij zijn…

Corrie van Binsbergen – Wij weten wie wij zijn…

Muziek, literatuur en filosofie. Samen op één podium. Toon Tellegen vertelt. En topmuzikanten verzamelen om hem heen. Luister naar Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet van componiste / gitariste Corrie van Binsbergen. Een wondere combinatie van muziek en literatuur.

Toon Tellegen werkt al sinds 2003 samen met Corrie van Binsbergen in door haar geformeerde ensembles. Vooral met de succesvolle programma’s rond zijn dierenverhalen met het Wisselend Toonkwintet heeft de groep een naam opgebouwd bij een groot aantal Nederlandse en Vlaamse theaters en het Nederlandstalig publiek. Hun luisterboeken stonden in 2007 en 2014 op de Shortlist voor Beste Luisterboek.

Over Corrie van Binsbergen
Corrie van Binsbergen heeft een zeer brede muzikale achtergrond, die in haar muziek te horen is. Ze ontwikkelde haar eigen karakteristieke stijl zowel bij het spelen als componeren. Het is een synthese van jazz, rock, gecomponeerde en geïmproviseerde music. Corrie van Binsbergen richtte in 1996 de Stichting Brokken waarbij ze producties met verschillende muziekstijlen of kunstvormen samenbrengt.

Speellijst:
Zo 27 nov 14.30 Parktheater Eindhoven
di 29 nov 14.00 Theater De Vest in Alkmaar
za 03 dec 20.30 Toneelschuur in Haarlem
zo 11 dec 15.30 De Goudse Schouwburg
za 17 dec 19.30 AINSI gebouw (via Vrijthof) Maastricht
wo 21 dec 20.00 Rotterdamse Schouwburg

Meer info