Agenda

 • ZeelandJazz Festival

  vrijdag 09 juni 2023

  ZeelandJazz Festival

  Op de vrijdag van het ZeelandJazz festival speelt Martin Fondse de compositie Faces of Water 2: Forces of Water samen met het ZeelandJazz Festival Orkest. Deze voorstelling is onderdeel van het 12-provincieproject waar Martin als Componist des Vaderlands twee jaar lang door heel Nederland reist. 

  Klik hier voor meer informatie en tickets. 

 • Dag van de Componist

  zaterdag 17 juni 2023

  Dag van de Componist

  Dit jaar vindt de tweede editie van de Dag van de Componist plaats en Martin Fondse is daar als Componist des Vaderlands natuurlijk bij betrokken. Met deze jaarlijkse dag wil New Music NOW de ‘waarde en het plezier van nieuwe muziek tonen en de componisten van die muziek huldigen’. Op en rond zaterdag 17 juni komen meer dan 100 componisten in de schijnwerpers te staan in meer dan 100 concerten en voorstellingen in ruim 12 steden.

  Martin reist zaterdag 17 juni door Nederland met de muziektrein New Music NOW Express. De trein vertrekt in Amsterdam en eindigt in Utrecht. Het spoorboekje bekijk je hier. 

  Klik hier voor meer informatie over alle activiteiten.

   

 • Wonderfeel festival

  vrijdag 21 juli 2023

  Wonderfeel festival

  Voor het 12-provincieproject waar Martin Fondse als Componist des Vaderlands door heel Nederland reist, doet Martin in juli Noord-Holland aan. Op het grootste buitenfestival voor klassieke muziek van Nederland (en Europa) speelt hij Faces of Water 3: Future of Water samen met zijn eigen trio en het Wonderfeel festivalkoor. Meezingen? Je kunt je nog tot 14 mei hier aanmelden. 

  Meer informatie over het festival en de kaartverkoop vind je hier.